Na de diagnose...


Kreeg jij nog maar recent te horen dat jouw (klein) kind ASS heeft? Dan zit je ongetwijfeld met een heleboel vragen. De info die je leest in boeken en artikels lijken doorgaans niet bij jouw kind te passen en je vraagt je af waar deze diagnose dan wel op gebaseerd is. Dit webinar hoopt jou een beetje op weg te helpen in deze zoektocht.

Wat is ASS


Uiteraard wordt er even diep ingegaan op wat autisme nu precies is en hoe zich dit kan uiten. Op die manier leer jij de diagnose kennen bij je kind en ben je straks in staat om te zien wat er nu bij het autisme bij je kind hoort (en wat niet).

Wat nu?


Vaak is het stellen van een diagnose maar een eerste stap. De meeste ouders zijn immers op zoek naar het antwoord op de vraag hoe ze het beste met hun kind kunnen omgaan. Tijdens dit webinar krijg je tips en tricks rond hoe je kan omgaan met (moeilijk) gedrag vanuit ASS.

Hulpverlening


.Als laatste stukje in dit webinar kijken we naar welke vormen van hulpverlening er zoal zijn en waar jij als ouder van een kind met ASS recht op kan hebben.

Inhoud

  First Section
Available in days
days after you enroll

Na het krijgen van de diagnose bij mijn eigen kinderen dacht ik eindelijk te weten hoe aan de slag te gaan. Niets was echter minder waar! Het duurde nog erg lange tijd eer ik wist hoe ik om moest gaan met bepaald gedrag. Toen ik Atlass oprichtte, vond ik dat dit beter moest kunnen! We bieden dit webinar daarom dan ook GRATIS aan. ALLE ouders hebben immers recht op deze informatie!

Maïté- mama van vier (waarvan 3 op het autismespectrum)