Eerste hulp bij autisme in de klas 


Traject voor warme leerkrachten (lager- en kleuteronderwijs), die hun leerlingen met ASS graag op een passende manier helpen ontwikkelen.

In dit traject bundelen we drie webinars, die jou meer inzicht en praktische tools aanreiken om nog beter om te gaan met leerlingen met autisme in de basisschool. 

  • In het webinar rond executieve functies leer je het verschil tussen kinderen die bepaald gedrag niet WILLEN of niet KUNNEN tonen door je te verdiepen in alle stapjes die nodig zijn om een taakje tot een goed einde te kunnen brengen.

  • In het webinar rond ASS in de klas kijken we even erg gericht naar wat jij nodig hebt om je leerling met ASS beter te begrijpen en begeleiden.

  • In het webinar rond omgaan met moeilijk gedrag, bestudeer je diverse oorzaken van negatief gedrag bij kinderen met autisme, zodat jij in staat bent preventief moeilijkheden te gaan voorkomen/minderen + enkele erg praktische tips die jij kant en klaar kan toepassen in je klas. Na inschrijving ontvang je onmiddellijk en levenslang toegang tot dit traject.

Op die manier kan je kijken wanneer je dat, maar wenst en erop terugvallen wanneer dat nodig blijkt. 

Inhoud van de cursus


  Module 1: Executieve functies
Available in days
days after you enroll
  Module 2: Omgaan met een leerling met ASS in de klas
Available in days
days after you enroll
  Module 3: Omgaan met agressief gedrag
Available in days
days after you enroll

Jouw investering is 75€

Je kan ook in twee schijven betalen.

Ontdek het via onderstaande knop.